«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» / «Ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως» - Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

17/3/12

Νίκησε τον Πανσερραϊκό η ΑΕΚομοτηνής


Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, όπου κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι δυνατές άμυνες αλλά και το πάθος για τη διεκδίκηση της νίκης, η ΑΕΚομοτηνής επικράτησε εντός έδρας του Πανσερραϊκού με σκορ 74-66, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των κατατακτήριων θέσεων για την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Α΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Από το ξεκίνημα το παιχνίδι ήταν αρκετά...
... ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν συνέχεια στο σκορ, με χαρακτηριστικό στοιχείο ότι καμία από τις δύο, δεν κατάφερε να ξεφύγει στη διαφορά πάνω από τους 5 πόντους.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, όπου η ΑΕΚ βρήκε λύσεις στην επίθεση από την περιφέρεια – κάτι που δεν είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς τα σουτ έξω από τη γραμμή του τρίποντου που επιχειρούσαν οι παίκτες της δεν έβρισκαν στόχο – κι έτσι, με τρία τρίποντα που πέτυχαν συνολικά στις τελευταίες επιθέσεις ο Γκαράκης και ο Δρόσος, έδωσαν ψυχολογικό αβαντάζ στην ομάδα τους και στο τέλος πήραν τη νίκη.

Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο ο Διαμαντίδης, ο οποίος με δικά του καλάθια κρατούσε μέσα στο παιχνίδι την ΑΕΚ και δεν άφησε τον Πανσερραϊκό να ξεφύγει στο σκορ, ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξαν και οι έφηβοι Γεωργαντάς και Τσιρώζης.

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 32-35, 44-49, 74-66.

ΑΕ Κομοτηνής (Βουτσάς): Δρόσος 11 (1), Γκαράκης 18 (2), Διαμαντίδης 15 (2), Παπουής 4, Μαραυγάκης 6, Τσιρώζης 3 (1), Γεωργαντάς 7, Σκοπιανός 2, Βαχαρίδης 4, Πισμίσης 4.

Πανσερραϊκός (Σπυρίδης): Τελεκιτζής 5 (1), Καβαργύρης 5, Χαρτομάρης Ι. 5(1), Τζουβάρας 9, Ρίζος, Γεωργιανός 16 (1), Καβράκης 26, Σταμπουλής, Χαρτομάρης Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου